Terug naar boven
Deel

Over ons

Wij zijn Granny J Petwear. Wij maken de mooiste bandana’s, halsbanden en dekjes op maat voor elke hond en kat. Hoe zijn we op dit idee gekomen? Voor een fotoshoot van alle kleinkinderen mocht ook onze hond Sjef mee. Natuurlijk kreeg iedereen nieuwe kleren en mooie oorbellen in of een stoere pet op. Sjef had dat nog niet dus gingen we op zoek naar iets voor hem. Nu is er voor zijn maat hond helemaal niet zoveel te krijgen dus kwamen we op het idee om zelf een bandana voor hem te maken. Wat is er dan leuker om gebruikte stoffen te verwerken in onze eigen bandana’s? Granny J Petwear is ontstaan!

 

Waarom Granny J? Zelf zijn we de ontwerpers, de digitale kant van het bedrijf en creatievelingen. Maar al die ideeën moeten ook netjes en mooi uitgevoerd worden. Daarvoor is Oma J benaderd en die ging dan ook meteen los met het idee. De naaimachine werd aangeslingerd en de borduurmachine opgestart.

Hoi, ik ben Sjef!

Ik ben een Sharpei, maar vooral gewoon een hond. Ik ben sinds september 2019 in Nederland. Mijn vrouwtjes hebben me uit Spanje laten komen waar ik ben achtergelaten in een dodingsstation. Gelukkig heb ik een mooie lach waardoor ik naar Grolloo mocht verhuizen. Best eng hoor in zo’n grote metalen vogel zo hoog door de lucht. Nog even met de auto en sindsdien heb ik een vaste slaapplek met een heuse eigen stoel!

 

Ik mag graag buiten wandelen. Lekker rennen in het bos samen met mijn vriendinnetje Gina of met mijn andere maten, Blixem & Ukly en natuurlijk Bink de Beagle. Nu hebben ze iets leuks bedacht, ik mag nu een eigen sjaal. Of zoals zij dat noemen, een bandana. Gaaf he? Ik heb ineens heel veel soorten bandana’s, voor in het bos of gezellig buiten bij de barbecue of als ik op visite ga. Bekijk de video maar eens!

Onze missie

Unieke bandana’s en halsbanden voor elk type hond en hip voor elke gelegenheid. Dus wil je jouw hond iets unieks om de hals doen? Bekijk dan onze webshop en bestel jouw favoriete bandana.  Er zit vast iets voor je bij.

Op maat gemaakt
Heb je zelf een idee of een stof met sentimentele waarde? Gooi het niet weg en laat het niet door de motten opeten maar versier je hond met een prachtig op maat gemaakt sieraad! Uiteraard hebben we daarvoor wel informatie nodig om het goed te kunnen uitvoeren. Bekijk hier de voorwaarden en neem contact met ons op.

Nieuw in ons assortiment!
Sinds kort knopen wij ook halsbanden van paracord. Deze halsbanden maken wij op maat in allerlei kleuren en lengtes. Daarom zijn ze geschikt voor groot, klein, hond en kat! Uiteraard met een veilige sluiting. De Granny J Paracollar is licht, maar super sterk! Bekijk alvast de foto’s voor inspiratie. Wil je ook zo’n gave paracollar? Neem dan contact met ons op.

Maak het plaatje compleet
Wij werken graag samen met lokale bedrijven om het plaatje compleet te maken. Want na het rennen in het bos of een duik in het water kan jouw viervoeter wel een wasbeurt gebruiken. Wanneer jij een honden bandana bij Granny J koopt ontvang je een leuke verrassing. Bij aankoop van een knoopbandana ontvangt jouw hond 10% korting op een compleet verzorgde trimbehandeling bij Eline’s hondentrimsalon.