Terug naar boven
Deel

Familiebedrijf, (h)echt waar!

Wij zijn Granny J Petwear. Een (h)echt familiebedrijf. Wij maken de mooiste bandana’s, halsbanden en dekjes op maat voor elke hond en kat. Hoe zijn we op dit idee gekomen? Voor een fotoshoot van alle kleinkinderen mocht ook onze hond Sjef mee. Natuurlijk kreeg iedereen nieuwe kleren en mooie oorbellen in of een stoere pet op. Sjef had dat nog niet dus gingen we op zoek naar iets voor hem. Nu is er voor zijn maat hond helemaal niet zoveel te krijgen dus kwamen we op het idee om zelf een bandana voor hem te maken. Wat is er dan leuker om gebruikte stoffen te verwerken in onze eigen bandana’s? Granny J Petwear is ontstaan!

Hoi, ik ben Sjef!

Ik ben een Sharpei, maar vooral gewoon een hond. Ik ben sinds september 2019 in Nederland. Mijn vrouwtjes hebben me uit Spanje laten komen waar ik ben achtergelaten in een dodingsstation. Gelukkig heb ik een mooie lach waardoor ik naar Grolloo mocht verhuizen. Best eng hoor in zo’n grote metalen vogel zo hoog door de lucht. Nog even met de auto en sindsdien heb ik een vaste slaapplek met een heuse eigen stoel bij dit familiebedrijf.

 

Ik mag graag buiten wandelen. Lekker rennen in het bos samen met mijn vriendinnetje Gina of met mijn andere maten, Blixem & Ukly en natuurlijk Bink de Beagle. Nu hebben ze iets leuks bedacht, ik mag nu een eigen sjaal. Of zoals zij dat noemen, een bandana. Gaaf he? Ik heb ineens heel veel soorten bandana’s, voor in het bos of gezellig buiten bij de barbecue of als ik op visite ga. Bekijk de video maar eens!

Onze missie

Unieke bandana’s, halsbanden en kleedjes voor elk type hond en kat. Hip voor elke gelegenheid. Dus wil je jouw hond of kat iets unieks en leuks geven? Bekijk dan onze webshop en bestel jouw favoriete stijlvolle accessoire.  Er zit vast iets voor je bij.

Op maat gemaakt
Heb je zelf een idee of een stof met sentimentele waarde? Gooi het niet weg, maar versier je hond met een prachtig op maat gemaakt sieraad! Uiteraard hebben we daarvoor wel informatie nodig om het naar wens te kunnen samenstellen. Bekijk hier de voorwaarden en neem contact met ons op.

Ook in ons assortiment!
Wij knopen ook halsbanden van paracord. Deze halsbanden maken wij op maat in allerlei kleuren en lengtes. Daarom zijn ze geschikt voor groot, klein, hond en kat! Uiteraard met een veilige sluiting. De Granny J Paracollar is licht, maar supersterk! Wil je ook zo’n gave paracollar? Neem dan contact met ons op of bezoek onze webshop met paracollars voor inspiratie.

Maak het plaatje compleet
Wij als familiebedrijf werken graag samen met lokale bedrijven om het plaatje compleet te maken. Want na het rennen in het bos of een duik in het water kan jouw viervoeter wel een wasbeurt gebruiken. Wanneer jij een honden bandana bij Granny J koopt ontvang je een leuke verrassing. Bij aankoop van een knoopbandana ontvangt jouw hond 10% korting op een compleet verzorgde trimbehandeling bij Eline’s hondentrimsalon. Naast dat wij onze producten voor de kat via onze webshop verkopen, zijn wij ook een samenwerking aangegaan met Trimsalon KatZo. In de salon van Sonja worden kattenbandjes en mini catnaps met kruidenmengsel aangeboden. Kun je gelijk tijdens de behandeling voor je kat ook iets leuks uitzoeken.