Terug naar boven
Deel

Granny J Knitwear: hooked and crafted

Naast Granny J Petwear met halsbanden, bandana’s en kleedjes voor de hond en kat, mogen wij ook met trots Granny J Knitwear introduceren. In deze spin-off staan prachtig gehaakte krukjes en sterren voor kinderen. Een hele mooie baby- en kinderlijn dus van Granny J.

 

Het perfecte cadeau voor een baby op komst of als verjaardagscadeau voor jouw (klein)kind. Daarnaast maakt Granny J ook gehaakte sterren met ingebouwde muziekdoos. Kies je eigen kleuren en muziekje en jouw baby slaapt als een roos. Het hangt gezellig boven de commode of het bedje en is een echte eyecatcher in de babykamer. Daarnaast is het een ideaal kraamcadeau om te geven. Heb je vragen of wil je meer informatie over zo’n mooi gepersonaliseerde gehaakte kruk of ster? Neem dan contact met ons op.

Granny J Knitwear is onderdeel van Granny J Petwear.

Contact

  Hoe het begon

  Het ontstaan van de bandana’s heeft te maken met de fotoshoot. Zo ook de gehaakte krukjes. De welbekende fotoshoot met de kinderen, Sjef met bandana en natuurlijk de gehaakte krukjes. Ieder kleinkind mocht een dier uitzoeken en zo ontstond er een waar dierenpret van lama’s tot rendieren en van olifanten tot jawel een Sharpei. Want ook Sjef mocht zijn eigen dier uitzoeken.

   

  En zo ontstond vanuit een fotoshoot de wens om meer met haken te gaan doen. Een mooie vrijetijdsbesteding en inmiddels heeft Granny J al vele gezinnen blij mogen maken met handgemaakte gehaakte krukjes en sterren.

   

  Van het een kwam het ander en naast accessoires voor de hond en kat, maken wij ook handgemaakte accessoires voor jou. Wil je meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact met ons op.